Élet-Stílus

Együtt ugrott a halálba az idős szerelmespár

Attól rettegtek, hogy utolsó éveikre külön-külön otthonba kerülnek, és nem láthatják egymást.

„Ne haragudjatok fiúk, de nem láttunk más megoldást. Túl sok a fájdalom. Szeretünk benneteket: anyu, apu” – ezt írták a konyhában lévő üzenőfalra, majd nem sokkal később, egymás kezét fogva ugrottak ki második emeleti lakásuk erkélyéről.

Az idős brit, bournemouthi házaspár mindkét tagja, a 88 éves Glenys és férje a 91 éves Royston is évek óta az idős korral járó számtalan egészségügyi problémával küzdött. Noha évekkel ezelőtt még főleg az utcán és a közeli parkban találkoztak velük a legtöbbet, ugyanis imádtak sétálni, mostanában már alig-alig látták őket, mert mindkettőjük egészsége megroppant.

Míg Glenys súlyos csontritkulásban szenvedett és állandó hátfájdalmak gyötörték, férjénél prosztatarákot diagnosztizáltak az orvosok. Az idős pár rettegett, hogy gyermekeik a számtalan egészségügyi probléma miatt úgy döntenek, otthonba küldik őket, ugyanis nem szerették volna utolsó éveiket egymástól távol tölteni, mert – ahogy azt szomszédaik mesélték – még most is úgy szerették egymást, mint a megismerkedésük idején.


Az utolsó pillanatig együtt voltak
Kép forrása: Daily Mail

A 91 éves Royston egyébként többször megemlítette szomszédjának, hogy nem akar gyermekei terhére lenni se ő, se a felesége, ahhoz viszont ragaszkodnak, hogy hátralevő életüket együtt tölthessék. A szomszéd akkor megpróbálta megnyugtatni az idős bácsit, ám úgy tűnik, nem járt sikerrel. Glenys és Royston néhány nappal később, az éjszaka közepén ugrott ki együtt az erkélyről.

A gondnok találta meg őket másnap hajnalban. Mindketten belehaltak az esés okozta sérülésekbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik