Élet-Stílus

Ha ma csak egy romantikus videót néz meg, legyen ez!

Tanulságos és szívmelengető kisfilm az igaz szerelemről, a végén igazi meglepetéssel.

Amikor megtudtuk, hogy ez a most következő, alig másfél perces kisfilm az egyik kozmetikai óriás által berendelt reklámfilm, voltak fenntartásaink. Legfőképp azért, mert el se tudtuk képzelni, hogy egy samponreklám, hogy lehetne tanulságos, pláne romantikus. Aztán adtunk neki egy esélyt…És meglepődtünk, mert tényleg szívmelengető.

A német BBDO reklámcég által készített szpot egy férfival kezdődik, akik a kertben virágot ültet. Később ugyanez a férfi beszélni kezd kedveséről: arról, hogy mennyire szereti a szemét, a makacs hajtincseit, azt a képességét, hogy egyszerre szereti a rendet és tart káoszt a táskájában, azt, ahogy a rossz vicceken nevet, ahogy néz, mielőtt megcsókolná.

Aztán kiderül, hogy a férfi idegeit bizony rendszeresen próbára teszi azzal, hogy első óracsörgésre ébred, és legyen párja bármilyen nyúzott, azonnal széthúzza a függönyt. Azon a reggelen is az órára kel, ám meglepetésére nem találja a párját az ágyban. Hogy miért nem? Nos, ezt csak akkor fogja megtudni, ha elhúzza a függönyt, ahogy szokta…

A kisfilm célja egyébként, hogy rámutasson, az igaz szerelem ott van minden együtt töltött napban, a legapróbb mozdulatban is. Hogy napról-napra fejlődik és növekszik, ha gondosan ápoljuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik