Élet-Stílus

David Beckham igazi álomapuka

david beckham (harper beckham, )
david beckham (harper beckham, )

A kétéves Harper Beckham az ujja köré csavarta édesapját.

David Beckham felesége, Victoria 2011. július 10-én adott életet negyedik gyermeküknek, a fiúk után egy kislánynak, aki a Harper Seven nevet kapta. Születése után Beckham a focicipőjére és saját testére is rávarratta a nevet.

Egyesek szerint a 38 éves focista a mezéről nevezte lányát, tehát a Seven a Manchester Unitednél és a válogatottnál viselt 7-es mezére utal.

A kis divatdiktátor természetesen apukája szeme fénye, aranyosabbnál aranyosabb fotók jelennek meg róluk. Legutóbb Victoria divatbemutatójára látogatott el az egész Beckham família. A cuki lányka apja öléből, az első sorban figyelte a felvonuló modelleket.

Harper Beckham csecsemőkora óta a kamerák előtt éli hézköznapjait, még az első lépéseit is kamerák kereszttüzében tette meg. Született híresség, már négy hónaposan akkora ruhatára volt, amit bármelyik átlagnő megirigyelne.

Harper nem csak édesanyja génjeit örökölte, ugyanis futballozik is. A térdéig ér a mez, de ez nem hátráltatja abban, hogy divatos szereléseiben kergesse a labdát.

Együtt járnak meccsekre is, az alábbi videón 1:10-től látható, amint Beckham puszit ad kislányának, aki láthatóan jól szórakozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik