Élet-Stílus

50 napig evezett, hogy megkérje a kezét

Ötezer kilométer hánykolódás után, 15 kilót leadva érkezett meg az angol férfi a barátnőjéhez.

Harry Martin-Dreyer 27 éves londoni srác, fejvadászként dolgozik, és rettenetesen szerelmes egykori diáktársába, Lucy Plantbe, aki ma már a menyasszonya – de ne szaladjunk ennyire előre.

A fiatalember kitalálta, hogy barátnője a családjával és néhány baráttal együtt utazzon el Barbadosra, ő pedig majd követi őket. Követte is, csak nem úgy, ahogy az emberek többsége tette volna (az első repülőgéppel), hanem – barátja, Alex társaságában – a Kanári-szigeteken beszállt egy evezős hajóba és nekivágott az Atlanti-óceánnak.

December 1-jén indultak és 50 nappal, közel ötezer kilométerrel később, 15 kilóval soványabban szálltak partra. Az utazás egyben jótékonysági kampány is volt, amellyel 145 ezer fontot gründoltak leukémia és diabétesz elleni küzdelmet támogató alapítványoknak.

A hatalmas hullámokkal, cápákkal övezett tengeri út után, az evezéstől hólyagos tenyérrel és remegő lábakkal érkeztek meg Barbadosra, ahol Harry (a romantika és a hullafáradtság megnyilvánulásaként) letérdelt barátnője elé és – a vízhatlan csomagolásban utaztatott gyűrűt előrángatva – megkérte a kezét. Lucy igent mondott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik