Élet-Stílus

8 év különbséggel születtek az ikrek

Ránézésre senki sem mondaná meg róluk, hogy ikrek. Pedig azok.

Miután éveken keresztül hiába próbálkozott teherbe esni, a 39 éves Lisa Billington és férje úgy döntött, hogy IVF kezelésre mennek. „Az orvosom azt mondta, nyugodtan bizakodhatok, ugyanis nagyon sok petesejtem megtermékenyült, így a korom ellenére mintegy 14% esélyem van arra, hogy teherbe essek.

Így is lett, a beültetést követő második héten már biztossá vált, hogy Lisa várandós. Ezt követően a terhessége egész a 33. hétig teljesen eseménytelenül, nyugodt babavárással telt, ám ekkor Lisa elkapott egy fertőzést, aminek következtében elfolyt a magzatvíz. Bepánikoltam, azt hittem el fogom veszíteni a babát.


Kép forrása: The Daily Mail

Szerencsére nem így lett: mint kiderült a kislány, akit később Jasminnek neveztek el, teljesen egészséges. A család tehát a kis riadalom után boldogan tért haza kislányukkal. Évekig az orvosok felé sem néztek, aztán váratlanul úgy döntöttek, szeretnének Jasminnak egy kistestvért. Így visszamentek a klinikára, azzal a szándékkal, hogy az előzőleg lefagyasztott petesejtek segítségével újabb gyermekük legyen.

Csakhogy Lisa ekkor már 47 éves volt, az orvosok pedig azonnal közölték vele, hogy a kora miatt alig van esély arra, hogy sikerrel kezeljék őt.

Kíváncsi a történet folytatására? Olvassa el az Ikrek a családban blogon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik