Élet-Stílus

Pucér szobor riogatja a főiskolás lányokat

A rémisztő, alsógatyás férfi néhány napja ácsorog a campus közepén. A hallgatók kiborultak.

Persze egy szobor csak úgy önmagában, még nem kellene, hogy ok legyen az általános felháborodásra. Csakhogy a megszólalásig élethű, alvajáró férfi szobra annak a Wellesley College campusának került a kellős közepére, ami arról híres, hogy hallgatói kizárólag lányok, akik most nagyon kiborultak pucér vendégük miatt.

Olyannyira, hogy néhány órával a szobor megjelenése után, már egy petíciót is összedobtak, hogy a campus területén lévő Davis múzeum – ami a szobrot kihelyezte – távolítsa el azt. Mint írják, az élethű, félmeztelen szobor azért nemkívánatos, mert a hallgatók egy részében félelmet kelt, míg a másikban kényelmetlen érzéseket, a hiányos öltözéke miatt. „Noha biztos vannak, akiknek humorosnak, vagy épp gondolatébresztőnek tűnik, az itt tanulók és lakók többsége szeretne megszabadulni tőle” – írja a petíció, amit pár óra alatt 340-en írtak alá.


Kép forrása: Twitter

A múzeum igazgatója, Lisa Fischman a főiskola honlapján elmondta, a szoborral nem az volt a céljuk, hogy a frászt hozzák a hallgatókra. Éppen ellenkezőleg! Azt szerették volna, ha az alvajáró férfi párbeszédet kezdeményez a lányok között. Nos, ha tényleg ez volt a cél, szerintünk sikerrel jártak.

Önöknek mi a véleménye a szoborról? Tényleg kiborító? Írják meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik