Élet-Stílus

Videóra vette, ahogy kétéves kislánya cigizik

A finn apuka nem csak hagyja, hogy kislánya cigizzen, de még biztatja is. Az internetezők kiborultak.

A szóban forgó kisfilm még csak pár napja került fel a világ legnagyobb videómegosztójára, de már elképesztő indulatokat kavart. Ez mondjuk nem csoda. Az alig pár másodperces felvételen ugyanis egy maximum három, de inkább két éves kislány látható, ahogy jó mélyen beleszív a kezében lévő égő cigarettába, majd kifújja a fekete füstöt. Pont mint a nagyok…

A döbbenetes felvétel, amit minden bizonnyal a kislány apukája készített, a hozzászólók szerint Finnországból származik. Legalábbis az a néhány biztató szó, amit apuka mond gyermekének a kommentelők szerint finn szavak lehetnek. Ez egyébként már csak azért is érdekes, mert egész Európában a finneknél a legszigorúbbak a dohányzásra vonatkozó szabályozások.

A hozzászólók közül a többség felháborodott a videón, és az apa fejét követelik, aki szerintük felelőtlen és tökéletesen alkalmatlan a szülői feladatokra. Ám vannak néhányan, akik szerint a videó egyszerű médiahack: szerintük jól látható, hogy a kislány nem igazi cigarettát, hanem egy e-cigit szív. Önök szerint? Írják meg a véleményüket kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik