Élet-Stílus

Az utcára teszi kutyáját, mert szétrágta az autóját

Az autóőrült gazdi biztos benne, hogy kutyája bosszúból tette tönkre luxusautóját.

„Ezt megelőzően Luce soha nem rágott meg semmit. Még egy árva cipőt sem” – kezdi a panaszáradatot Royston Grimstead, aki a közelmúltban arra volt kénytelen hazajönni a munkából, hogy az udvaron hagyott, 80 ezer fontos Aston Martinjából hiányzik egy darab: a jobb első futómű feletti karosszériából ugyanis szó szerint kirágtak egy részt.

A tettes persze hamar előkerült. Royston 4 éves, border collie-keverék kutyáját, Lucet ugyanis a fülétől a farkáig belepték az üvegszálas műanyagból készült karosszéria maradványai. „Először azt hittem, valami állatot tépett szét. Aztán megláttam az autómat… Amikor tudatosult bennem, mi történt, nevetni kezdtem. Most őszintén, mit tehettem volna mást. Nem vagyok sem őrjöngő, sem síró típus, így maradt a nevetés” – mesélte a férfi, majd hozzátette legalább 3000 fontjába (átszámítva több mint egymillió forintba) kerül majd javítás.

„Azt hiszem, pontosan tudom, miért fordult ellen Luce. Mielőtt szétrágta volna az Aston Martint, már gondolkodtam azon, hogy odaajándékozom valakinek, mert a másik kutyámmal nagyon nem bírták egymást. Telefonáltam is egyet-kettőt az ügyben, biztos kihallgatott, és amikor dolgozni mentem, bosszút állt. Ezek után csoda, hogy meg akarok tőle szabadulni?”

Luce egyébként végül nem az utcára, hanem állatvédőkhöz, majd onnan egy családhoz került, akiknél nagyon reméljük, hogy fontosabb családtag lesz, mint az autó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik