Élet-Stílus

Ezt tedd, ha nem akarsz leégni Valentin-napon

Sokszor sülnek el balul a meglepetések (már ha vannak), és könnyen romba dőlhet a szerelmesek ünnepe, ha nem vigyázunk. Tuti tippek a siker érdekében.

Szépíthetjük a dolgot, de kár cukormázzal bevonni a keserű pirulát. Le kell nyelnünk, hogy a Valentin-nap nem mindenki számára a tejjel-mézzel folyó Kánaánt jelenti, sőt! Van, aki azért kínlódik, mert nincs ajándékötlete, más meg azért áll a szőnyeg szélén, mert megfeledkezett a jeles napról. Segítünk, hogy Te ne járj így.

Szenilis szerelmesek

Tisztában vagyunk vele, hogy bár a legtöbb férfi villanyszerelésben és bütykölésben verhetetlen, a dátumok megjegyzésében már nem éppen. Ha az első csók, vagy a tizedik randi jubileumi dátumát sem képesek megjegyezni, hogy várnád el tőlük, hogy a Valentin-napra emlékezzenek!? Szégyen, nem szégyen, de sokszor a vörös szívekkel díszített kirakatok és a „Love me tender” felirattal ellátott, plüssmacik tömkelege sem képes arra, hogy néhány ember fejébe visszavonhatatlanul bevésődjön a dátum: február 14-e! A másik variáció a részleges amnézia, mely csak és kizárólag azokra a napokra vonatkozik, amiket legszívesebben a naptárból is kitörölnének. A férfiak számára történetesen az egyik ilyen a Bálint-nap, amikor is akarva-akaratlanul de rákényszerülnek arra, hogy szerelmes ajándékot vegyenek a Nőnek. Meg lehet úszni? Na figyelj!

Mit tehet a feledékeny férfi?

Először is mentsd a menthetőt. Fület-farkat behúzva, csendben sunnyogva irány az internet és egy élményutalványokkal zsúfolt weboldal (pl.: ez), majd néhány kattintás és máris ott terem a világ legromantikusabb ajándéka, ráadásul villámgyorsan. Néhány nap kettesben, távol a világ zajától, egy igazán vérpezsdítő helyen! Persze kicsit jobban be kell majd vetni a bókolós dumát és az sem árt, ha valahonnan előkaparod a legromantikusabb éned, de hidd el, nincs olyan nő, aki ezek után ne omolna a karjaidba és felejtené el azt, hogy te elfelejtetted!

Mit tehetsz a nő, aki jól ismeri szenilis pasiját?

Vedd kezedbe a dolgok irányítását és gondolkozz előre! Mi lenne, ha karon ragadnád és már jó pár nappal Valentin előtt elvonszolnád egy wellness-szállodába, ahol nem csak a teste, de a szürkeállománya is kissé felpezsdülhet? Kényeztesd a szerelmedet egy többcsillagos, paradicsomi helyen és szinte biztos, hogy néhány nap elteltével már arra sem fog emlékezni, hogy rajtad kívül más nő is létezik a világon! Megtetszett az ötlet? Nézz szét itt a legromantikusabb ajánlatok között! Most több helyen extra akciók is várják a szerelmeseket: welcome drink, szobába szervírozott gyertyafényes vacsora, fülledt, romantika a szauna félhomályában, 50-70% kedvezmény – ezen az oldalon kedvetekre válogathattok!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik