Élet-Stílus

Aston Martin gyerekeknek egy panellakás áráért

Hetvennel robogó burzsujgyerekeké a jövő!

Tapasztalataink szerint pillanatnyilag a háromkerekű műanyag motor a legtrendibb közlekedési eszköz az 1-6 éves lakosság körében, de könnyen lehet, hogy a triciklit hamarosan kiszorítja egy valamivel menőbb járgány.

Egy kompozit műanyag karosszériájú (de acél alvázzal rendelkező) Aston Martinról van szó, amelyben 110 köbcentis benzinmotor ketyeg, van benne háromfokozatú sebváltó és index is. Rendelhető valódi fából készült kormánnyal és bőrkárpittal is.

Az Aston Martin DB Convertible Juniorral 70 km/h-t is elérhetnek az ifjú sofőrök, de a szülők kérésére a végsebesség alacsonyabbra is állítható. Ez azért elég megnyugtató – mert ha tényleg 70-nel fognak robogni a milliomosok gyerekei, és mondjuk, elütnek valakit, az nem fáj? (Egyébként az állítható pedálok miatt a kicsi kocsit felnőttek is használhatják).

A legjobbat a végére hagytuk: a játékautó 16.500 fontba kerül, azaz átszámítva valamivel több, mint hatmillió forint az ára. Hát van szíve annak a szülőnek, aki megtagadna gyermekétől egy ilyen tütüt?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik