Élet-Stílus

Ügyvédek vetettek véget a pornósztár Lego-pályázatának

Orális gyönyöröket ígért a legkreatívabb alkotónak, ám csúcson jöttek a jogi bonyodalmak.

Merészet gondolt Christy Mack, pornószínésznő. A 22 éves bombázó egy Twitter üzenetben azt írta, hogy egy Legoból épített dísztárgyat szeretne az otthonába, úgyhogy tendert ír ki! Várja a fotókat a rajongóitól a neki szánt Lego-alkotásokról: a legzseniálisabb alkotót orálisan kielégíti – írja a Daily Dot.

 

A bejegyzésre felbolydult a közösségi média, meglett férfiak túrták fel a házat pincétől a padlásig, egykor kedvenc játékukért, az új kedvenc játékuk legnagyobb élményének reményében.

“Az életnagyságú egyszarvúra adj még néhány napot” – írta egy pályázó


Ez a szerencsés fiatalember szélyesen adhatta át alkotásait a művésznőnek.

 

Ő praktikummal próbált célt érni: “nem a legjobb, de olyasmit akartam építeni, amit biztosan szeretsz” – írta.


Kolleginákat is megihletett: “éppen a puncimat építem neked” – írta Alektra Blue.

Aztán pont, amikor a legózásért-szopás őrület a legmagasabb csúcsokra hágott, köptek bele a dán játékgyártó jogászai a Christy Mack rajongók levesébe. Azzal a tiszteletteljes kéréssel keresték meg a színésznőt, hogy ne használja a cég bejegyzett márkanevét egy obszcén kampányhoz. Úgy tűnik, őket nem lehetett lekenyerezni buja örömök ígéretével, Mack kisasszony ugyanis rögtön lefújta játékot. „A pályázatnak vége, mert az ügyvédeknek nem tetszik a Twitterem tartalma. Biztos mert nem nyerték meg a verseny”- írta weblapján

Gyermekként lázasan legózó meglett férfiak pedig egy emberként vágták a sarokba alkotásaikat, és felhagyva minden reménnyel megjegyezték: ez bizony szopás!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik