Élet-Stílus

Takarítónői állást ajánlott volt feleségének

A milliomos férfi nem érti, felesége miért borult ki, amikor a válás után munkát ajánlott neki.

Habár a most következő brit házaspár lelkiekben már jó néhány évvel ezelőtt különvált egymástól, hivatalosan még csak most mondta ki a bíróság a válást. Mindezt azután, hogy az egykori közös családi fészekbe időközben beköltözött az új asszony 12 éves kislányával.

Azzal, hogy ők beköltöztek, még alapjaiban véve nem is lenne baj, ha a milliomos korábbi felesége, akivel már folyamatban volt a válás, nem élt volna még mindig a közös házban. De ott élt, és érthető okokból nehezen viselte, amikor az új barátnő beköltözött. Valószínűleg az sem segített túl sokat a lelkiállapotán, hogy a barátnő megérkezésekor exférje közölte vele, hogy szívesen venné, ha továbbra is a házban maradna. Mint bejárónő.

Mondanunk se kell, az ötvenes éveiben járó nő az ajánlat hallatán azonnal dühbe gurult, mindennek elhordta a férjét, majd az ügyvédeihez fordult és követelte, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy mihamarabb elválhasson. A bíróság végül ezen a héten kimondta a válást, az asszonynak pedig 8 millió fontot – a férj teljes vagyonának felét – ítélte.

A fura ügy további fura részletei

Ha még nem volt elég a bizarr részletekből, tessék parancsolni:

-A londoni pár a 70-es években házasodott össze, és a 90-es években váltak el. Azóta viszont ugyanúgy éltek a házban.

-A nő nem kért vagyonmegosztást a váláskor, de a bíróság úgy ítélete meg, hogy erre később is igényt tarthatott.

-Amikor az új asszony hozzájuk költözött, és a nő a bírósággal kezdett fenyegetőzött (hogy vagyonmegosztást igényel), a férfi válasza az volt, hogy akkor megöli magát, vagy éhségsztrájkba kezd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik