Élet-Stílus

Életet mentett a 10 éves kisfiú megérzése

Edzésről ment hazafelé, amikor az egyik garázsnál meglátott valamit. Hazaérve könyörgött szüleinek, hogy nézzék meg mi az.

Mindössze 10 évesen igazi hős lett egy michigani kisfiúból, Danny DiPietróból a megérzésének köszönhetően. Danny aznap este épp jégkorongedzésről autózott hazafelé édesapjával, amikor az ablakon kibámulva az egyik szomszédos garázsnál furcsa dologra lett figyelmes. „Pontosan nem láttam, hogy mi az, de amikor elmentünk mellette hirtelen rossz érzés fogott el. Azt hittem valakik kint hagytak egy kutyát ebben a rettenetes hidegben” – mesélte Danny a WXYZ 7 csatorna híradósának.


Képek forrása: Yahoo News

Amikor hazaértek, Danny arra kérte édesanyját, menjen ki és nézze meg, hogy mit láttak, mert attól fél, hogy valaki kint felejtett egy kutyát. Az édesanya először megpróbálta megnyugtatni Dannyt, biztosította róla, hogy ilyen hidegben senki nem lenne olyan felelőtlen, hogy kint hagyja kedvencét, csakhogy a kisfiú tovább erősködött, mert mint mondta, rossz előérzete van.

Néhány perccel később Dannyi édesanyja, Dawn engedett a kisfiú győzködésének: felöltözött és miközben sétáltatta a kutyájukat, elsétált a garázs mellett, amit Danny említett. Mitn kiderült, még éppen időben érkezett ahhoz, hogy megmentse az idős szomszédjuk, Kathleen életét. A 80 éves asszony ugyanis megcsúszott a jégen, nekiesett az autónak, elesett és úgy megütötte magát, hogy képtelen volt felállni.

Dawn azonnal mentőt hívott, akik elmondták, az idős asszony egy órán belül megfagyott volna, ha nem találnak rá. Jelenleg még a kórházban lábadozik, de már üzent kis megmentőjének is, akinek nagyon hálás a segítségért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik