Élet-Stílus

Bárkinek bérbe adja férjét egy osztrák asszony

A férj szolgáltatásait főleg egyedülálló nőknek ajánlja a feleség. Óránként 7600 forintnyi euróért.

Azért lássuk be, ha meglátunk egy olyan hirdetést, ami úgy kezdődik – csupa nagybetűvel -, hogy „Férj bérbeadó”, sok minden átfut az agyunkon. Igen, többek között felmerül bennünk az is, hogy egy túlbuzgó feleség férje rendkívüli szexuális teljesítményéből próbál pénzt csinálni. Ebben a konkrét esetben azonban szexről szó sincs.


Kép forrása: heute.at

Hogy akkor mégis miről van? Nos, a túlbuzgó osztrák feleség, Renate Kogler azért plakátolta tele egész Grazot a fenti plakáttal, mert úgy ítélte meg, ezermester férje szolgáltatásai kifejezetten hasznosak lehetnek azoknak az egyedülálló nőknek, akik nem boldogulnak a bútor összeszereléssel, a kisebb-nagyobb javítási munkákkal, a fűnyírással vagy épp a medencetisztítással.

Hogy honnan jött az ötlet? Nos, természetesen még abból az időszakból, amikor Renate is magányos, egyedülálló nő volt. „Amikor szingli voltam, minden ház körüli munkát egyedül kellett megcsinálnom. Nem volt körülöttem senki, aki kifestette volna a tárolódobozaimat, vagy megszerelte volna az elromlott csapot” – mesélte a Heute magazinnak, majd hozzátette, szerette volna, ha ügyeskezű férje más életét is megkönnyíti, egy kikötéssel: szexről szó sem lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik