Élet-Stílus

Visszakérné férjétől a veséjét, mert a férfi elválik tőle

A megcsalt asszony azt kívánja, bárcsak valaki olyannak adta volna a szervet, aki igazán megérdemli.

2009 őszén, a most 41 éves Samantha Lamb sok mindent kockára tett, hogy megmentse szeretett férje életét, aki akkor már évek óta szenvedett súlyos betegségben és az egyetlen reménye az életre az átültetés maradt. Samantha vállalta, hogy donor lesz, és ezért hajlandó volt a saját életét is kockára tenni. Az asszony alig pár hét alatt jó pár kilótól megszabadult, hogy alkalmas legyen a műtétre, de még így is ott volt a kockázat, hogy a műtét közben nem várt komplikáció lép fel.

Samantha ennek ellenére igent mondott, mert úgy vélte, Andy és a közös életük minden kockázatot megér. A párról és a szerelem minden elsöprő erejéről akkor még a BBC is forgatott egy riportot. Csakhogy miután a vihar elült, és a műtét után minden visszaállt a megszokott kerékvágásba, a pár nem élt boldogan, míg meg nem halt.


A kapcsolatuk nem volt elég erős
Forrás: The Daily Mail

Andy, a férj ugyanis alig három évvel később egész egyszerűen kisétált Samantha életéből. Mint mondja, tisztában van vele, hogy élete végéig az asszony adósa lesz az életével, ám a kapcsolatuk annyira megromlott, hogy képtelen vele tovább egy fedél alatt maradni. A férfi még azt is hozzátette, mivel felesége családja mindig is utálta őt, úgy érzi mindenkinek így lesz a legjobb.

A válást egyébként a felek azután kezdeményezték, miután Samantha rájött, hogy férje lefeküdt az egyik legjobb barátnőjével. Andy azonban tagadja a viszonyt, mind a mai napig, és úgy véli, Samantha dühkitörései és eszeveszett féltékenysége őrölte fel a kapcsolatukat.

Egy biztos, Andy azóta kiköltözött a közös családi otthonból, Samantha pedig kijelentette, gyűlöli férjét és ha tehetné, most visszakérné tőle a vesét, hogy valaki olyannak adja, aki valóban megérdemli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik