Élet-Stílus

Varázsmelltartó: akárki nem tudja kikapcsolni

A nem mindennapi ruhadarab ellenáll minden jól bevált trükknek: csak az igaz szerelemmel hajlandó együttműködni.

Aki a címet olvasva mondjuk arra tippelt, hogy az okosmelltartó véletlenül sem európai találmány, jól tette. A szexi fehérnemű ugyanis, ami nem mellesleg többet tud viselőjéről, mint azt elsőre bárki gondolná, japán szakemberek keze munkáját dicséri. Olyan szakemberekét, akiknek szívügyük, hogy megóvják a nőket a rájuk leső szexuális „ragadozóktól” és az ő nemkívánatos érintésüktől.

A készítők – a Ravijour fehérneműcég szakemberei – abból indultak ki, hogy azt, kinek a kedvéért hajlandóak megválni a fehérneműjüktől, a nők legbelül nagyon is jól tudják. Ezt egyébként jelzi a szívritmusuk is, ami a kellemes izgalom és a felszabaduló hormonok miatt érzékelhetően megváltozik.

És itt jön a képbe a speciális melltartó, ami egy beépített érzékelőnek köszönhetően különbséget tud tenni a jó és a rossz izgalom között. Ha a pulzusszám eléri a beállított értéket, a melltartó kiold. Addig azonban nem. Íme, egy angol nyelvű videó a melltartó működéséről:

Nos, bár tényleg díjazzuk a jó szándékot, nehezen tudjuk elképzelni, hogy ez a kis kapocs – még ha mégoly okos is – bármiben megakadályozna bárkit is.

Mi az önök véleménye a melltartóról? Írják meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik