Élet-Stílus

Medve állt a nyugdíjasok mellé – nem vették észre (videó)

Skót idősek hihetetlen randevúja egy kaliforniai macival.

Bekerült a hírekbe egy skót házaspár, bár Bob és Irene McKeown biztos örömmel lemondott volna erről a lehetőségről.

A nyugdíjasok a kaliforniai Pasadenában pihentek, és azzal lettek kis színes hír a világsajtóban, hogy nem vettek észre egy tőlük néhány lépésre dekkoló medvét. Az épület biztonsági kamerája által rögzített felvételen gyönyörűen látható, hogy egy maci ott kolbászol az erkélyen, majd Irene és Bob – a mackótól mintegy három méterre levő ajtón – kilép a házból. A medve picit hátrahőkölt, az idős úr pedig a legnagyobb nyugalommal zárja be az ajtót, pedig láthatóan pont szemben áll az állattal.

Ezután Irene beszállt a kocsiba, Bob pedig érezte, hogy valami van a lábánál. Az indokolt „Ez egy medve! Ez egy medve” kiáltások után a bácsi visszarohant a házhoz; és persze, hogy ilyenkor történik meg, hogy a kulcs nem megy bele a zárba… Mindenesetre rövid próbálkozás után bejutott a kulcs és Bob is, aki kisebb karcolással megúszta az esetet. A házból hívta a vészhelyzetek jelzésére szolgáló 911-et; az asszony pedig a kocsiban ülve örömmel nyugtázta, hogy a maci távozóra vette.

A helyi illetékesek már napok óta figyeltek egy medvét, amely a környéken garázdálkodott (a hasonló biztonsági kamerák felvételein látták, hogy vidáman mászkál a kertekben), de nem erősítették meg, hogy az általuk keresett mackó és a skót nyugdíjasokkal barátkozó állat egy és ugyanaz.

Most pedig lássuk a medvét:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik