Élet-Stílus

Ismét versengenek a félmeztelen szánkózás sztárjai – fotók

Ötödszörre rendezik meg a pucér sportolók nemzetközi bajnokságát.

Ha Ön esetleg nem sportrajongó, akkor is létezhet olyan verseny, amelyet a legnagyobb örömmel megnézne a tévében – vagy akár a helyszínen. Gyanítjuk, hogy ilyen az a németországi esemény is, amelynek lényege, hogy félmeztelenül, egy szál bugyogóban és egy bakancsban kell lecsúszni egy szánkón.

Azt hihetnénk, hogy nem sokan akarnak a mínuszokban ilyesmit tenni, főleg 25 ezer ember előtt, pedig de, sokan. Tavaly ötezer jelentkező közül került ki a résztvevők végleges köre – az a harminc fő, aki megvív a körülbelül 1000 dolláros (220 ezer forint) fődíjért. A meztelen szánkózók világbajnokságában eddig csak német, osztrák és norvég versenyzők indulhattak, idén a mezőny pucér britekkel bővül.

A versenyzőknek kilencvenméteres pályán kell lecsúszniuk, a dress code szerint bukósisak, bugyi/alsónadrág és csizma lehet rajtuk, és mivel hassal fekszenek rá a szánra, még a kesztyű viselését is engedélyezik nekik.

A következő bajnokság február közepén lesz Braunlage városában; már nagyon várjuk a fotókat, addig is itt egy raklapnyi topless-versenyzős kép a tavalyi eseménytől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik