Élet-Stílus

Estélyi TOP 10: a bálkirálynők álma!

Szereted a bálokat, de soha nem tudod, hogy miben tündökölj? Válassz velünk!

Az év eleje kétségtelenül a hatalmas összejövetelek időszaka, ilyenkor rendezik Magyarországon is a legnagyobb bálokat, Győrben például a Médiabált. A mulatságot hosszú előkészület előzi meg, főként a nők körében, hiszen a hajköltemény, a smink, a szép és egyúttal kényelmes cipő, valamint a kiegészítők mellett, egy jól választott ruha lehet a kulcsa az estnek. Hiszen hiába gyönyörű a ruha, nem biztos, hogy az mindenkin jól áll, és az sem biztos, hogy passzol az illető személyiségéhez.

A Győr24 összegyűjtött tíz elragadó ruhát, melyben biztosan megtalálják a bálba készülők az álmaik szettjét.

A színek nemcsak a hétköznapi viselet során dobhatják fel öltözetünket, egy-egy partin sem kell egyhangúnak lenniük a hölgyeknek. A kék a szőkéknek és a barnáknak is kitűnő választás, főleg akkor, ha partnerünket is sikerül meggyőznünk arról, hogy az ing, vagy a nyakkendő színe harmonizáljon a miénkkel.

Ha egy igazán belevaló díva bőrébe szeretnénk bújni, akkor az arany kövekkel és fekete tollakkal díszített, földig érő szerelést mindenképpen nekünk álmodták meg a divattervezők. A ruha egyes részei finoman engedik láttatni bőrünket, amitől még szexisebb külsőt kölcsönöz viselőjének. Szőkék ezúttal előnyben!

Valószínű, hogy egy Batman, vagy egy James Bond film ihlette ezt az egészen sötét, smaragdzöld ruhát. Nekünk pedig igazán elhihetik, hogy nem csak a filmvásznon mutat jól, a dekoltázsból oly sokat láttató textil.

Aki nem híve az egyberészes kreációknak, az nyugodtan választhat egy laza, hosszú szoknyát, egy dögös felsővel. Hogy mégse legyen olyan egyszerű a szett, egy csipkés, különleges szabású blúzt ajánlunk! Vigyázzunk, hiszen előfordulhat, hogy a felső bájainkat sem takarja úgy, ahogy azt elvárnánk!

Vannak estélyik, melyeknek a hátrésze kapja a hangsúlyt, és valljuk be, évek óta ezt a trendet követik a hölgyek. Igaz, a finoman megmunkált anyagra mindvégig vigyáznunk kell, nehogy egy áttáncolt éjszaka után az elszakadjon. A hímzést néhány kővel tovább vadíthatjuk.

A klasszikus fehér sem maradhat ki portálunk listájából. Az angyali árnyalat azonban sajnos csak a kissé erősebb bőrtónussal rendelkező csajoknak jó választás, a fehér bőrűek ugyanis teljesen elvesznek a hófehér ragyogásban.

Fehér után pedig jöhet a fekete. Minden nőnek elkel a gardróbjába egy fekete ruci, főleg egy ilyen! A flitter és a tüll izgalmas kombinációja mellett a fürkésző tekintetek sem maradhatnak el. És ami a fekete esetében a legizgalmasabb, hogy bármilyen színű kiegészítővel tovább fűszerezhetjük az összhatást.

Bár egyszerű a szabása, gyönyörű az esése ennek a ruhának, melyet óriási kiegészítőkkel turbózhatunk. Fiatalos, trendi, az „őzike” típusú csajoknak pedig garantáltan a legjobb választás.

Az ujjatlan, fodros fazon egyszerűségét egy combig érő slicc extravagánssá varázsolhatja, amennyiben úgy érezzük, hogy formás lábainkat szívesen megmutatjuk a nagyközönségnek.

Persze gondoltunk azokra is, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Utoljára bemutatott ruhánk színe és szabása miatt is biztosan lehetünk benne, hogy az, aki ezt a modellt választja, szívesen van a középpontban.

fotók: fashion is my drug

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik