Élet-Stílus

Íme, a család, ahol mind a négy gyerek egy napon született

A kicsik nem ikrek: a legidősebb fiú öt, a két középső kislány kétéves. Legfiatalabb testvérük most született.

Egyelőre még maguk a szülők sem nagyon hiszik el, hogy ami a családjukkal történik, az tényleg valóság. Annak ugyanis, hogy egy családban minden gyerek ugyanazon a napon jöjjön világra, hihetetlenül kicsi. Egész pontosan egy a százharmincháromezerhez.


Még nem hiszik el, de nagyon büszkék
Képek forrása: The Daily Mail

Nos, a nem is olyan kis cumbriai családdal ennek ellenére éppen ez történik. Négy gyermeket nevelnek, akik más-más években, ám ennek ellenére ugyanazon a napon, január 12-én jöttek a világra. A 22 éves édesanya, Emily Scrugham a News nevű ausztrál lapnak elmondta, egyik gyermekét se várta január 12-ére:

“A legidősebb fiam, a most ötéves Sam két héttel később, a kétéves ikerlányaim pedig egy hónappal korábban érkeztek. A legfiatalabb testvérük most, január 12-én született, a várt időpontnál három nappal később jött világra.”

A család egyébként örül a közös szülinapnak, mint mondják, így legalább nem kell több különböző dátumot megjegyezniük. Eszükben sincs a kicsik szülinapját máskor ünnepelni: “Sokan kérdezték, miért nem választunk nekik egy saját szülinapot az év egy másik napján, hogy ne kelljen mindenkinek együtt ünnepelnie. Nos, azért, mert a gyerekeink január 12-én születtek, mindannyian és ezt a napot szeretnénk ünnepelni” – nyilatkozta a 24 éves édesapa, Peter Dunn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik