Élet-Stílus

Lefújta öccse esküvőjét, hogy megmentse a válástól

Ki nem állhatja a menyasszonyt, ezért testvére tudta nélkül lemondta a ceremóniát.

Az ötvenes éveiben járó devoni asszony, Ann Duffy egész pontosan azóta gyűlöli leendő sógornőjét, mióta megismerkedtek. És ezt soha, egy percig sem rejtette véka alá. Szerinte a nő egy számító és önző szörnyeteg, aki csak kihasználja testvérét.

A szerelmeseket nem igazán hatotta meg Ann áskálódása, és házasodásra adták a fejüket. Kitűzték a napot, lefoglalták az időpontot, sőt már azt tervezgették, hogy Ann és a férj idős édesanyját az esküvő után magukhoz veszik, hogy könnyeben ápolhassák. Rossz ötlet volt. Arra ugyanis álmukban sem gondoltak, hogy Ann a szándékukat úgy értelmezi majd, hogy el akarják szakítani az anyjától.

Pedig ezt történt, és hogy megakadályozza, úgy döntött lefújja az esküvőt. Húsz nappal a ceremónia előtt felhívta a polgármesteri hivatalt a leendő sógornő nevében és egész egyszerűen közölte, hogy lemondja az esküvőt. Ezt követően felhívta testvérét, majd közölte vele, hogy „megmentettelek egy válástól, lemondtam az esküvőtöket.” Az asszony később még azt is hozzátette, csak sógornőjét szerette volna bosszantani, nem a testvérét.

A feldúlt ara azonnal értesítette a hatóságokat, így Annek most személyes adatokkal való visszaélés miatt kell a bíróság elé állnia. Védője elmondta, enyhe ítéletben reménykedik, ügyfele ugyanis azonnal szólt a jegyespárnak, akik így újrafoglalhatták az esküvőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik