Élet-Stílus

Döbbenetes képek egy farkasokkal élő férfiról

A 80 éves férfi fél életét farkasok között töltötte. Mindent megoszt velük. Szó szerint.

Alig pár hónapja, itt a Hír24-en mi is bemutattuk önöknek Kevin Richardsont. Nem emlékeznek? Ő az a bogaras zoológus, aki igen csak szoros viszonyban áll a természettel, és akit egyszerűen csak „oroszlánokkal suttogónak” becéznek. Ez persze nem véletlen, a férfi olyan mély barátságot ápol a nagymacskákkal, mintha ártatlan kiscicák lennének. Íme, egy emlékeztető kisfilm:

Hogy ez hogy jön ide? Nos, azért, mert a Zacc blog jóvoltából megtaláltuk Kevin méltó társát, egy 80 éves, német úr személyében. Werner Freund, az egykori deszantos ma már ideje jó részét nem a levegőben, hanem egy merzigi farkasmenhelyen tölti. A férfi bő 40 évvel ezelőtt döntötte el, hogy farkasokkal fog foglalkozni. Létrehozott egy menhelyet is, ahol sérült, elárvult kölyköket nevelt, és tanulmányozta őket.

Néhány év múlva, annyira kiismerte a farkasokat, hogy már be is mert merészkedni közéjük, míg ma már szinte minden percét az állatokkal tölti. Mindenen megosztozik velük. Igen, jól olvasták: szó szerint mindenen. Még az ennivalón is. Sőt, továbbmegyünk, Freund és a farkasok közösen táplálkoznak, az állatok Freund szájából esznek.

A farkaskutató elismeri, hogy egy laikusnak ez bizony életveszélyes mutatvány lenne, de ő korántsem laikus. Mint mondja, kezdettől fogja a szájából eteti a falka tagjait. Ez azért fontos, mert így fenn tudja tartani domináns pozícióját és a falka tagjai tisztelik őt.

Íme, néhány döbbenetes kép az igazi farkasemberről:


Képek forrása: Oddity Central

Nézzen még több képet a Zacc blogon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik