Élet-Stílus

A nagy hidegben inkább pornót néznek az amerikaiak

szex (szex)
szex (szex)

A sport olykor veri a szexet, de a rendkívüli időjárásban drasztikusan nőtt a szexnézési kedv.

Ha Ön szerint a statisztika száraz műfaj, a grafikonok és a görbék pedig unalmasak, akkor nem olvasott még pornónézettségi elemzéseket. A Pornhub Insights oldalon profi szakértők vizsgálják a világ legnagyobb szextémájú webes felületének adatait; és rendszeresen közzéteszik a legfrissebb érdekességeket.

Például tőlük tudjuk, hogy a hatalmas gyűjtősite-on 2013-ban 14,7 milliárd látogatást regisztráltak, ami óránként 1,68 milliót jelent. (További adatok a tavalyi évről itt.)

Érdekes, hogy a jelentős sport- és politikai események milyen komolyan befolyásolják a pornónézési kedvet: például a 2013-as FIFA Konföderációs Kupa idején Brazíliában a PornHub forgalma 27 százalékkal csökkent – inkább a focin izgultak az emberek; Amerikában pedig a Super Bowl volt túl erős ellenfél a lepedőakrobatikának.

Az Obama-kormányzat leállásakor viszont fellendült a szexoldal látogatottsága, csakúgy mint az elmúlt hetekben, amikor kegyetlen hideg volt az utcákon: a legzimankósabb napokon volt olyan állam, ahol több mint 40 százalékkal nőtt a pornósite forgalma.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik