Élet-Stílus

Időzített bomba a pornósztár melle

A felnőttfilmest szép lassan megfojtják hatalmasra nőtt implantátumai. Műtétet mégse akar.

A most 43 éves Elisabeth Starrnak már akkor sem volt kis melle, amikor a mellnagyobbító műtétre jelentkezett. Mint mondja, csak azért bólintott rá a beavatkozásra, mert azt remélte, ettől majd fel fog lendülni a karrierje. No, és persze azért, mert orvosa – egy egyébként elismert plasztikai sebész – biztosította róla, hogy az eljárás teljesen veszélytelen.

„Hazudtak nekem” – meséli az asszony keserűen, 15 év orvostól-orvosig járással a háta mögött. Az eljárás, amivel megnagyobbították Elisabeth a melleit 1999-ben még csak kísérleti stádiumban volt, ráadásul sok egészségügyi kockázattal járt. „Miután felébredtem a műtét után, csak azt a leírhatatlan fájdalmat éreztem. A jobb mellem bevörösödött és megduzzadt, ám az orvosok azt mondták, ez ilyenkor teljesen megszokott.”


Nem bír megválni tőlük
Képek forrása: The Daily Mail

Nem volt az. Néhány nap múlva kiderült, a fájdalmat fertőzés okozza, hogy megfékezzék, az orvosoknak ki kellett venni Elisabeth jobb implantátumát. „Csakhogy a bal mellemből már nem tudták eltávolítani, mert azt túlságosan körbevette már a szövet” – mondja a pornószínésznő, aki ezután további 63 műtéten esett át, hogy a két melle legalább megközelítőleg egyforma legyen.


Műtétje előtt se voltak kis mellei

És ez még nem volt elég. Legutóbb megtudta azt is, hogy a jobb melle a rengeteg műtéttől annyira el van hegesedve, hogy bármikor vérrögöt okozhat, ami meg is ölheti. „Az orvosom dupla masztektómiát javasolt, de nemet mondtam. Tudom, hogy sokan most bolondnak tartanak, amiért kitartok a melleim mellett, de abba is belehalnék, ha végleg elveszíteném őket.” Elisabeth a leginkább attól fél, hogy a masztektómia után nem kapna több munkát, így egyelőre kitart, még akkor is, ha tudja, bármi történik vele, két fia anya nélkül maradhat.

Ha Fellini élne…

Federico Fellini klasszikus filmje, az Amarcord egyik híres jelenetében (itt látható egy része) a főhős kamaszfiú szinte elvész a trafikosnő dús keblei közt. Fellini híres volt szereplőválogatásairól, ahogy az utcáról hozott be filmjeibe elképesztő figurákat. Maria Antonietta Belluzzi olasz színésznőt sokan nem is ismerik más szerepben – sőt nem is rá emlékeznek, csak hatalmas melleire. Ki tudja, Elisabeth Star bekerülhetne az Amarcord remake-jébe? Úgyis mindent újraforgatnak mostanában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik