Élet-Stílus

Kis híján megölte egy csokoládé, kutyája mentette meg

Nem sokon múlt, hogy a kutyakiképző nő szilvesztere tragédiába fulladjon. Szerencséjére volt mellette egy okos négylábú.

Amikor szilveszter éjjelén Lesley Hailwood torkán megakadt egy falat csokoládé és fuldokolni kezdett, németjuhász-retriever kutyája nem vesztette el a lélekjelenlétét. Nell, a gazdi elmondása szerint egy szempillantás alatt felmérte, hogy baj van, és azonnal cselekedett is: teljes erejéből a földön fekvő nő mellkasára ugrott, és ezzel kimozdította a torkán akadt falatot.


Azonnal reagált  a hős négylábú
Kép forrása: Mirror

Pont olyan hatást ért el a mozdulatával, mintha valaki Heimlich-féle műfogást alkalmazott volna Lesleyn. A liverpooli asszony ma már mosolyogva meséli, hogy Nell, akit egy látássérült férfinek képez ki éppen, ezt megelőzően soha nem csinált még csak hasonlót sem. „Kétség sem férhet hozzá, hogy Nell megmentette az életemet. Ha nem ugrott volna olyan vehemensen a mellkasomra, valószínűleg nem élem meg az új évet” – mondta, majd hozzátette, ezután sokkal nehezebben válik majd meg a 17 hónapos kutyustól, amikor új, végleges gazdájához kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik