Élet-Stílus

Internetezők szavaznak a születendő kislány nevéről

A beküldött ötletek között van a Chernobyl és az Utcailámpa is.

Nevet adni megszületendő gyermekünknek: nagy felelősség, életre szóló döntés. Közhelyesen hangzik, de tény.

Egy kanadai fickó, bizonyos Stephen McLaughlin – bizonyos mértékig – át is hárítaná e súlyos terhet az internetezőkre. A leendő apuka programozó, aki létrehozta a namemydaugther.com (nevezd el a lányom) weboldalt, ahol várja a szavazatokat az áprilisban érkező kislány nevére.

Szerencsére a végső döntést Stephen és párja hozza majd meg. Ez már csak azért is fontos, mert – bár az apajelölt moderálja a beérkező javaslatokat, és a legdurvábbakat, például a szexuális pózok elnevezését törli a listáról – jelenleg olyan nevek találhatók a top 50-ben, mint a Megatron (3. hely), Zelda (4. hely), Not Zelda (5. hely), Streetlamp (azaz Utcailámpa, 7. hely), Stormageddon vagy épp Chernobyl.

A lista élén pillanatnyilag a Cthulhu áll, több mint tízezren szavaztak a sci-fi névre. A középső névre (merthogy arra is lehet voksolni) jelenleg az All-Spark név a legesélyesebb; tehát ha az ifjú pár a netezők szavazatai alapján hozná meg a döntést, akkor szerencsétlen kislány neve Cthulhu All-Spark McLaughlin lenne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik