Élet-Stílus

Megmutatjuk a világ leghosszabb lábait

A brit hölgy több mint egy méter hosszú lábakon jár.

Alig néhány hete annak, hogy Oroszországban közkívánatra kiválasztották azt a hölgyet, aki a legszebb és leghosszabb lábakon jár. A büszke nyertes egy ügyvédbojtár, aki szabadidejében modellkedik, név szerint Anastasia Strashveskaja, akinek lábai csípőtől a talpáig több mint egy méteresek, egész pontosan 106 centiméteresek. Íme:

Oroszország büszke az ügyvédnek tanuló szépségre
Képek forrása: The Daily Mail

Anastasia azonban nem sokáig örülhetett koronájának. Hamar megérkezett ugyanis a trónkövetelő, egy leendő modell, a 20 éves brit Alexandra Robertson személyében. A blackpooli lány azt mondja, azután jutott eszébe, hogy lemérje lábai hosszát, miután az interneten belebotlott az Anastasiáról szóló hírekbe.


A brit lánynak fogalma sem volt, hogy rekordméretűek a lábai

„Tudtam, hogy nincs okom szégyenkezni, ám arról fogalmam se volt, hogy még az övénél is hosszabbak a lábaim” – mondja büszkén, a 119 centi hosszú szőkeség. „Egyáltalán nem zavar, hogy magas vagyok, még akkor se, ha ez azzal jár, hogy megbámulnak az utcán, vagy hogy zavarba hozom a férfiakat. Az egyetlen hátránya, hogy alig találok magamnak ruhákat, de ez belefér.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik