Élet-Stílus

Golden Globe 2014: Vörös a vörössel!

A Marie Claire gigantikus galériájából megtudhatja, melyik divatház vitte a prímet a ma hajnali Golden Globe-gálán.

A mozirajongók és filmesztéták által várt esemény hasonlóképpen megmozgatja a divatimádó közönség fantáziáját is: hetekkel az esemény előtt már azt találgatják, melyik sztár, melyik neves tervező ruhája mellett dönt, ki írja be magát a divattörténelembe, és ki írja ki magát onnan esetleg.

Annyit már előre elmondhatunk, sem pro sem kontra nem történt hihetetlen, a sajtót igazán felkavaró divatbaki vagy több évig emlegetett stílusgyőzelem. A sztárok hozták megszokott glamúros formájukat, nem voltak parádés poénokra még hónapokig okot adó elvétések, legfeljebb pár, mély sóhajjal párosuló felszisszenés és reménykedés, hogy legközelebb talán majd máshogy választ. De nézzük először az abszolút befutókat, minden szinten!

Okos választások és némi humor a gálaoutfitben


Idén sokan voksoltak a vörös szőnyeggel megegyező vagy ahhoz hasonló árnyalatú vöröses színű ruhakölteményekre: Amy Adams Valentinója, vagy Julie Delphy Romona Keveza ruhája egyszerűségével hódít, szerencsére a kiegészítőkkel sem szerették volna elvinni a minimalizmusról a hangsúlyt. Lupita Nyong’o, – az egyébként az est fődíját megnyerő – 12 év rabszolgaság című film kenyai sztárja fenséges jelenség volt köpenyszerű Tom Ford ruhájában; Emma Watson pedig ismét megmutatta, milyen is az angol humor – bár a vörös Dior ruha elölről hagyományos ruhának néz ki, a turpisságra akkor derült fény, amikor Emma megfordult.


Amy Adams lélegzetelállító ruhája
Képek forrása: Europress

szivárvány több alkotóeleme is feltűnt a vörös szőnyegen – míg az év színének kikiáltott orchidea lila ruhában megjelenő Aubrey Plaza nem igazán nyerte el tetszésünket első bálozós kislányos külsejével, Helen Mirren vadítóan üde, Jenny Packham zöld estélyiben viszont ismét csak 10/10 pontot kap.


Helen Mirren elegánsan üde zöldben

Caitlin Fitzgerald, a nálunk kissé kevéssé ismert színésznő szemet gyönyörködtető türkizkék Emilia Wickstead ruhát választott – amihez csak gratulálni tudunk. A hozzá viselt táska és csíkos magas sarkú igazán friss, sikkes megoldás! A 90-es évek tipikus türkiz zöldjében pompázott Reese Witherspoon, míg Lena Dunham író-rendező-színésznő vagány, szemtelenül feltűnő napsárga Zac Posen ruhában.


Reese Whiterspoon tipikus türkízben

Kiváncsi ki voksolt a tuti befutó kis feketére, szeretné tudni, mi lett az örök klasszikus fekete-fehér ruhákkal? Olvassa el a folytatást a Marie Claire cikkében!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik