Élet-Stílus

Csótányt szedtek ki a füléből

csótány (csótány, )
csótány (csótány, )

Porszívóval próbálkozott, végül az olaj segített azon az ausztrál férfin, aki heves fülfájdalmak miatt fordult orvoshoz.

A két centiméteres rovart egy orvosnő húzta ki Hendrik Helmer füléből – erősítette meg az ABC televízió hírét a Royal Darwin Kórház.

A horrorfilmbe illő történetet követően Helmer barátai úgy döntöttek, kizárólag fülhallgatóval hajlandók aludni – mesélte a csótánykaland hőse, aki velük ellentétben nem fog fülvédőt viselni éjszaka, de még csótányvadászatra sem indulni a lakásában.

Csak az olívaolaj használt

Helmer azért fordult orvoshoz, mert éjjelente heves fülfájás ébresztette, és rögtön gyanakodott, hogy rovar tehet róla. Vizet permetezett a fülébe, majd porszívóval próbálta kicsalni a behatolót – mindhiába. Csak reménykedett, hogy nem mérges pók kínozza odabent.

A kórházban az orvosnő olívaolajat cseppentett a fájó fülbe. A rovar először továbbmászott, majd úgy tíz perccel később abbahagyta a kaparászást – emlékezett vissza Helmer.

Amikor a doktornő végül kihúzta a bogarat, azt mondta, soha életében ekkora állatot nem vett még ki emberi fülből.

Fülbemászó: mászik vagy sem?

Régi vita, hogy a fülbemászó tényleg bemászik-e a fülbe, vagy sem – nos, a választ megadja a következő, rövid orvosi videó. Nem lesznek tőle nyugodtabbak…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik