Élet-Stílus

Árulja az éttermét, hogy segíthessen a pincérnőn

Egy 19 éves fiatal lánynál agytumort diagnosztizáltak az orvosok, a főnöke pedig gondolkodás nélkül úgy döntött, segít neki, ahogy csak tud, árulja a családi vállalkozást.

Brittanynál az orvosok nemrég diagnosztizáltak egy pingponglabda méretű tumort az agyában, de sajnos kiderült, hogy nem rendelkezik egészségügyi biztosítással, így a kórházi kezelések költségét neki és a szintén pincérként dolgozó anyjának kell kifizetnie, ami egy kisebb vagyont jelent.

Britanny és édesanyja ugyanabban a texasi étteremben, a német specialitásokat kínáló Kaiserhofban dolgoznak már évek óta, a családi vállalkozás tulajdonosával pedig igen jó viszonyt ápolnak. Így Michael De Beyer egy percig sem gondolkodott, tudta, hogy segítenie kell.

A beteg lány és a segítőkész főnöke
Kép: BuzzFeed

„Nem tudtam karba tett kézzel ülni és nézni, hogy mi történik” – vallott a tulajdonos. Most árulja az éttermét és a befolyó összeget felajánlotta a lány kezelésére. Az étterem egyébként már 17 éve a családjáé, de már régóta árulják a helyet, de most abban reménykednek, a jó ügy segíthet az eladásban.

A történethez hozzátartozik, hogy Britanny apjának a halálát is agytumor okozta, ő 2000-ben hunyt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik