Élet-Stílus

Három évig csak egyetlen számot énekelt

Nem erre mondják azt, hogy villámkarrier, bár a végeredmény elég jól sikerült. Mondjuk, egy Queen-nótával nem is lehet nagyon melléfogni.

Freddie Mercury egyik legnagyobb slágere, a Don’t Stop Me Now szinte mindenki számára ismert dal, biztosan sokan el is kezdték dúdolni, de több mint ezer napig csak ezt énekelgetni kicsit túlzás talán.

Matt Perrennek azonban három évvel ezelőtt, tizenöt éves korában mégis az az ötlete támadt, hogy elkezdi tátogni ezt a slágert, minden nap csak a szája egyetlen mozdulatáról csinált egy képet a készülő videóhoz. Türelmes tini lehetett, nem az az izgága fajta, hiszen egészen pontosan 1101 napig tartott a klip megrendezése. De sikerült, a legnagyobb videómegosztón pedig már meg is nézhetjük a művet.

Érdekes nézni azt is, ahogy a tizenöt éves kissrác hogyan változik a három év alatt, de az még érdekesebb, hogy szinte mindig fekete pólóban „énekli” fel az adott részt, a Queen legendája ennél sokkal bevállalósabb volt annak idején.

A technika – aminek a neve time-lapse – nagyjából annyit tesz, hogy hosszú idő alatt lefotózott képeket gyors egymásutánban mutatunk be, ennek az iskolapéldája Matt videója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik