Élet-Stílus

Kórházba került a szűnni nem akaró orgazmus miatt

Orvosi segítséggel vetettek véget az örömök utáni kínszenvedésnek.

A TLC tévécsatornán fut egy showműsor, amely azokat a nagyon bizarr – a valóságban megtörtént – eseteket mutatja be, amikor egyesek egy heves szex után a sürgősségi osztályon kötnek ki.

Az egyik legutóbbi adás főszereplője egy seattle-i páciens volt, bizonyos Liz (a vezetéknevét érthető okokból nem hozták nyilvánosságra), akinek három órán át tartó orgazmusa volt. Az aktusnak már rég vége volt, de a hölgy állapota cseppet sem változott. Megpróbálta alkohollal kezelni a problémát, ám ettől sem javult a helyzet.

Kis idő után párjával, Eric-kel belátták, hogy ennek fele sem tréfa, így becélozták egy kórház sürgősségi osztályát. Liz orgazmusa az orvosi beavatkozás hatására – újabb egy óra elteltével, összesen három órás kínlódás után – véget ért. Az esetet rekonstruáló filmből az is kiderült, hogy közben a váróban Eric is kínos pillanatokat élt át: a vizsgálatról kiszűrődő sikolyok miatt viccesnek szánt megjegyzések sorát kellett elviselnie.

 

Kínos balesetek

A cracked.com összeállított egy listát az öt legkínosabb balesetről – maga szerint melyik visz mindent?

1, Egy nő akkor akar átmenni egy hídon, amikor az közepén kettéosztva felemelkedik, hogy átengedjen egy hajót, és az áldozata a két fél közé ragad.

2, Két angol tini lerándul a játszótérre, és beleül a babahintába dumálni – ámde nem tudnak kiszálni, végül a tűzoltók szabadítják ki őket.

3, Egy úszásképtelen nő a mólón sétálva facebookozik telefonján, és annyira elmerül benne, hogy nem veszi észre, véget ért a móló, és ekkortól valami másban merül el, de teljesen.

4, Egy férfi belezuhan egy elfeledett, ámde teli szennyvíz-ülepítőbe – 45 percre rá szabadítják csak ki a tűzoltók.

5, Egy részeg diák New Yorkban elvéti az ugrást, és bezuhan két raktárépület közé, egy 30-40 centis résbe, hogy aztán a következő 36 órát beragadva ott töltse.

Nos? Verik a háromórás orgazmust?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik