Élet-Stílus

Íme, 2014 első netes megőrülése

Azt hittük, hogy azért néhány napnál több kell majd ahhoz a világnak, hogy előálljon valami internetes újdonsággal, de tévedtünk, itt az év első dilije.

2014 úttörő őrületének azért még egy kicsit 2013 is, mert selfie-ről van szó, ami ugye a tavalyi év szava volt, de ezek szerint még idénre is átnyúlik ez a hullám. De pontosan miről van szó?

Írtunk már korábban a felfie-ről is, ami a „pózolj marhákkal”, mármint szarvasmarhákkal, az állatokról van szó, de az írországi gazdák szövetségének ez az ötlete nem terjedhetett el széles körben, hiszen nem látni húszméterenként szarvasmarhát.

Az extrém a menő

Így hát az úgynevezett Selfie olimpia lett az első menőség, ahol az a cél, hogy minél extrémebb helyen vagy extrém tereptárggyal készítsünk önarcképet. Ennyire egyszerűek a szabályok, kicsit magamutogatónak kell lenni hozzá, vagy tükör vagy előoldali kamera legyen a közelünkben, illetve valami furcsaság, mert itt ugye a meghökkentés a lényeg.

Nevezni pedig úgy lehet, hogy feltöltjük valamilyen közösség oldalra a képet, a lájkok majd döntenek. A Twitteren például itt egy tematikus oldal, ahol összegyűjtik a legjobbakat.

Mi pedig mutatunk néhány tehetséges versenyzőt.

Kép: Twitter

Kép: Twitter

Kép: Twitter

Kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik