Élet-Stílus

Két különböző évben születtek az ikrek

A washingtoni ikerpár egyik tagja az óév utolsó, míg testvére az újév első babája.

Amikor alig 9 hónappal ezelőtt a washingtoni Begazo-házaspár megtudta, hogy ikreik lesznek, nem is gondolták volna, hogy lehetnek még ennél is boldogabbak. A házaspár ugyanis évek óta vágyott a gyermekáldásra, ami valahogy, valamiért egészen eddig váratott magára.

Az orvosok már a terhesség első szakaszában jelezték a leendő édesanyának, hogy ünnepi babákra készüljön, ám arra, ami végül történt, nem lehetett felkészíteni Yaleni Santos Tohalinot. Az asszony ugyanis az év utolsó napján kezdett vajúdni, és nem sokkal később december 31-én, éjfél előtt két perccel adott életet első gyermekének, aki ezzel a kórház utolsó 2013-as babája lett.

A kislány ikertestvére, az újév első babája, Brandon Ferdinando Begazo három perccel később érkezett, 2014. január elsején, 0 óra 1 perckor. Az ikrek édesapja elmondta, szóhoz sem jut a boldogságtól, és nagyon izgatott, mert a kicsik az első gyerekeik.

A washingtonihoz kísértetiesen hasonló eset játszódott le Torontóban is, ahol Lindsay Salgueiro december 31-én, éjfél előtt 8 perccel szülte meg első, majd 2014. január elsején 0 óra 38 perckor második gyermekét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik