Élet-Stílus

Egy tévedés miatt hetekig hitte, hogy meg fog halni

röntgen (röntgen, )
röntgen (röntgen, )

Összeesett a munkahelyén, nem sokkal később az orvosok már azt közölték vele, hogy agytumora és alig néhány hónapja van.

A 32 éves Evelina Powell évekkel ezelőtt egyszer már szembe nézett a rákkal, amikor petefészekrákot diagnosztizáltak nála. Akkor legyőzte a kórt, sőt, még az orvosokat is meglepte, amikor a kezelések után egészséges kislánynak adott életet. Mindennek ellenére az asszony saját bevallása szerint sosem nyugodott meg teljesen, időről időre attól rettegett, hogy betegsége visszatér.

Ezek után nem csoda, hogy igazán meg sem lepődött, amikor egy egyszerű munkahelyi rosszullét után az orvosai azt közölték vele, hogy agydaganata van. Mint meséli, a diagnózisban egy percig sem kételkedett, hiszen ugyanazok az orvosok végezték a vizsgálatokat, akik évekkel ezelőtt a petefészekrákon is átsegítették. A rosszulléte után vérteszteket, koponyaröntgent és CT-t is végeztek rajta, ezután állapították meg, hogy halálos agydaganata van.


Kép forrása: The Daily Mail

„Amikor eljöttem az orvostól és egyedül maradtam a gondolataimmal csak a kétéves kislányomra, Sophiera tudtam gondolni. Azokra a dolgokra, amiket már nem csinálhatunk meg együtt, mert mire elég nagy lenne hozzá, már nem fogok élni” – meséli az édesanya, aki ezután a halálra kezdett készülni.

„Ha valahol azt láttam kiírva, hogy 2014, elsírtam magam, mert folyton az jutott eszembe, nem is biztos, hogy megélem az új évet” – mondja a nő, majd gyorsan hozzáteszi, miután kezdte elfogadni a tényt, az orvosok újabb konzultációra hívták, ahol elmondták neki, semmi baja. A felvételein látszó folt, valószínűleg egyszerű árnyék volt. „Amikor kiderült, hogy egészséges vagyok, sokkot kaptam. Nem hittem el, hogy annyi átsírt éjszaka után egyszerűen így vége lehet.”

Az asszony a háromhetes tortúra miatt most kártérítési pert fontolgat annak ellenére, hogy mint mondja, nem haragszik az orvosaira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik