Élet-Stílus

Ezek voltak az év leghülyébb blogjai

És persze a legötletesebbek is. Felrobbanó színészek, menyasszonyi csokor helyett eldobált macskák: a tumblr idei királyai.

Kiválasztottuk azokat a blogokat, amelyek 2013-ban indultak, vagy idén lettek igazán felkapottak: ezeket az oldalakat osztották meg leggyakrabban; ezekről beszéltek a legtöbbet. Amilyen idióta ötleteken alapulnak, érthető is az internetezők lelkesedése.

Hot dog-lábak

Nem valami eszméletlenül mély filozófiai háttérre kell gondolni: meztelen térdekről van szó, amelyek fentről fotózva úgy néznek ki, mintha virslik lennének. Hihetetlen, de népszerű.

Ami miatt sír a fiam

Síró amcsi gyerekek fotóit gyűjti az oldal; a kedves szülők küldik be a képeket, és azt is megírják, hogy épp miért bömböl a kis lurkó. „Nem terítettél meg a babámnak” – és hasonló panaszok alapján. Magas cukiságfaktor!

Dolgok, amelyek pont beleillenek más dolgokba

Ez a blog is pont arról szól, amit a cím ígér: a userek olyan fotókat töltenek fel, amelyeken az látható, milyen frankón belefér egy tárgy egy másikba. Például egy mandarin egy kimagozott avokádóba.

Macskákat dobáló menyasszonyok

A blog, amelyen az esküvői fotókon az eldobott csokrokat macskákra cserélték. Ennyi. És mégis népszerű ez a tumblr-felület is.

Felrobbanó színésznők

És végül a messze leghülyébb: ezen az oldalon híres filmek ismert jeleneteit láthatjuk. Csak aztán egy váratlan pillanatban a főszerepet játszó színész feje felrobban. Csak felnőtteknek ajánljuk. Ha egyáltalán ajánljuk bárkinek is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik