Élet-Stílus

A legszebb ajándék: saját unokáját segítette világra a nagyi

A középkorú asszony csak ajándékozni ugrott be várandós lányához. Nem sokkal később már az unokáját tartotta a kezében.

Noha ma már széles mosollyal büszkélkedik, hogy idén ő kapta a legszebb karácsonyi ajándékot, a 49 éves, dél-walesi nagymama, Kath Boucher ugyancsak meg volt ijedve, amikor karácsony napján lánya vajúdni kezdett. A középkorú asszony eredetileg csak néhány órára ugrott be 25 éves, várandós lányához, Leahhez és 19 éves párjához, ám a sors máshogy rendezte.

Leahnél, aki karácsony másnapjára volt kiírva, idő előtt megindult a szülés, és bár kórházba akart menni, végül nem jutott odáig. Az összehúzódások olyan erősek voltak, hogy az előszoba padlóján összerogyott, Kath ekkor hívta a mentőket. „Mindannyian borzasztóan megijedtünk. Fogalmunk se volt mit kell tenni, de szerencsére a vonal másik végén a diszpécser mindent aprólékosan elmagyarázott” – mesélt megkönnyebbülve a nagymama, aki magára vállalta, hogy levezeti a szülést.


A nagymama segítette világra
Kép forrása: The Daily Mail

„Szerencsére nem volt semmilyen komplikáció. Miután a kis Holly megszületett, megbizonyosodtam arról, hogy a köldökzsinór nem tekeredett a nyakára. A kicsi nem sírt fel azonnal, de lélegzett, ezért megmasszíroztam a kis hátát, aminek hatására cérnavékony hangon nyöszörögni kezdett” – tette még hozzá az asszony, aki elmondta, soha szebb karácsonyi ajándékban nem volt még része.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik