Élet-Stílus

Vakon követi barátnőjét és lefotózza az egész világot

Újra úton az orosz fotós és barátnője, bejárják az egész világot és mindenhol ugyanúgy fotózkodnak, itt a Follow Me második része.

Ahogyan az első részről is beszámoltunk, az orosz Murad Ossmant a barátnője, Nataly Zakharova kézen fogta és cipeli a világ körül, a férfi pedig csak fényképez – két dolgot egyszerre. Vagyis hármat.

Barátnőjét, bár őt mindig csak hátulról látjuk, illetve Murad kezét, ahogy szó nélkül követi Nataly-t. A harmadik dolog természetesen a táj, a világ legkülönbözőbb pontjai. Murad Insatgram fiókjának tanúsága szerint a Follow Me (Kövess engem) projekt második felvonásában jártak többek között a napfényes Miamiban, Madridban és Barcelonában is.

Lehetséges, hogy mindig ugyanabból a nézőpontból látjuk ezeket a képeket, de ettől függetlenül nem vált unalmassá a dolog, éppen ellenkezőleg. Ezek a képek attól olyan jók, hogy a lány nemcsak Muradot vezeti, hanem minket, nézőket is.

Az első képről – illetve az egész projekt kezdetéről – ami még idén év elején készült, így mesélt a Daily Mail-nek:

„Az egész Barcelonában kezdődött, ott nyaraltunk. Nataly kissé ideges és hisztis volt, hiszen én egész álló nap fényképeztem. Mikor besokallt, megragadta a kezemet, határozottan elindult, engem meg húzott magával. Engem persze ez nem akadályozott meg abban, hogy továbbra is kattintgassak. Szóval így kezdődött az egész.”

A többi képért pedig látogassatok el Murad Insatgram-oldalára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik