Élet-Stílus

A kedvenc karácsonyi filmje árulkodik a személyiségéről

Hiába látta már vagy ezerszer, megint ottragadt a Reszkessetek betörők előtt? Képtelen megunni az Igazából szerelmet? Hát ezért.

Bármilyen hihetetlen, nem csak a mindennap használt személyes tárgyaink, a szokásaink, és a kedvenc helyeink árulkodnak a személyiségünkről, hanem még a kedvenc filmjeink is. Köztük természetesen azok a filmek is, melyekkel karácsonykor múlattuk az időt.

A The Cocktailparty Blog most arra vállalkozott, hogy egyrészt összeszedi a legnépszerűbb karácsonyi filmeket – köztük olyan klasszikusokkal, mint a Reszkessetek betörők, vagy az Igazából szerelem – és leírja, ezek a filmek mit árulnak el rajongóikról. Íme:

Az abszolút klasszikus – Reszkessetek betörők

A Reszkessetek betörők azok közé a filmek közé tartozik, melyek szinte már kötelező kellékei a karácsonynak. A produkció a gyereklelkű felnőttek örök kedvence. Mikor ezt nézik, kicsit mindig újra gyerekké válnak, és szurkolnak a két kelekótya betörő ellen küzdő furfangos Kevinnek.

Romantikusoknak – Igazából szerelem

Annak ellenére, hogy szereted a szokásos ünnepi vibrálást, legtöbbször untatnak a hagyományos karácsonyi filmek. Valószínűleg te is része vagy annak a Youtube-generációnak, aki képtelen sokáig csupán egy dologgal foglalkozni, szükséged van a különböző történeti szálakra, melyek éberen tartják a figyelmed. Az igazából szerelem rajongói  el sem tudják képzelni a karácsonyt egy csipetnyi romantika nélkül, így minden jel szerint, az olyan alkotások, mint a Kőkemény család, vagy a Túlélni a karácsonyt is szorosan a képernyőhöz szegeznek.

Nem ezeket nézte? Ide kattintva még több karácsonyi filmet talál!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik