Élet-Stílus

Csak egy ölelésre ugrott be a bébifóka a vadászokhoz

A nap legcukibb videóját annak a két kacsavadásznak köszönhetjük, akiknek a minap váratlan látogatójuk volt.

A két massachusettsi férfi napja azon a reggelen is pont úgy indult, mint bármikor máskor: fogták a fegyvereiket és egy digitális kamerát és csónakba szálltak, hogy nekiinduljanak az óceánnak és kacsákra lőjenek. Csakhogy a nap aztán egészen máshogy alakult.

Miután kényelmesen elhelyezkedtek a csónakban, és az eget kezdték kémlelni azt várva, mikor érkeznek a kacsák, arra lettek figyelmesek, hogy egy fóka köröz a csónakjuk körül. A vadászok által készült videón jól látszik, hogy egyikük rá is mutat az állat fel-felbukkanó fejére.

Arra azonban, ami ezután következett egyikük sem számított: néhány perc múlva az állat közvetlenül mellettük bukkant fel, majd váratlanul beugrott a csónakba. „Az egész nagyon gyorsan történt” – idézte fel később az egyik vadász a Metro újságnak, majd hozzátette: „Gondolkodás nélkül rám mászott, az arcom közelébe. Fogalmam se volt, hogy mi a szándéka, csak azon izgultam, nehogy megharapja az arcom. Megpróbáltam visszadobni őt a vízbe, de egyszerűen nem ment, még a leheletét is éreztem az arcomon. Egyszerre volt ijesztő és izgalmas” – tette még hozzá.

Nézzék meg önök is a nem mindennapi felvételt:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik