Élet-Stílus

A legjobb ajándékok sörrajongóknak

Rejtse kedvenc italát sörszakáll alá! Viseljen sörtartályt vagy hordjon sörkengurut!

Nemrég bemutattunk néhány bámulatos tárgyat, amelyek bearanyozhatják bormániás embertársaink karácsonyát. A pártatlan tájékoztatás miatt fontosnak érezzük, hogy a sörkultúra iránt érdeklődőknek beszerezhető legjobb ajándékokat is felvonultassuk.

A sörrajongó számára alapvető fontosságú, hogy mindig legyen elérhető közelségben néhány korty nedű. Mert ha valaki a zuhanyozás közben akar inni, akkor nehogy már el kelljen zárni a vizet, megtörölközni, felöltözni és kimenni a hűtőig!

 

Jártunkban-keltünkben akkor jutunk leggyorsabban és legbiztosabban sörhöz, ha a kengurumamák mintájára folyamatosan erszényünkben tartjuk kicsinyünket.

 

Ha nyilvános helyen vagyunk és titkolni szeretnénk, hogy épp sörözgetünk, tökéletes álca lehet a sörfogyasztás-leplező álszakáll.

 

…vagy a sörhasnak kinéző sörtartály.

 

Íme egy ideális ajándék azoknak, akik a pubok happy hours-menetrendjéhez igazítják ügyes-bajos dolgaikat. A karóra természetesen sörnyitóként is funkcionál.

 

És ha végre sörimádó kollégák körében vagyunk, hódoljunk egyszerre az élvezetnek: a sörny kiscsoportos közös ivást tesz lehetővé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik