Élet-Stílus

Íme, egy póló, ami sosem lesz piszkos

Végre kapható az a ruhadarab, aminek mindkét nem képviselői egyformán örülnek.

Nem ez az első alkalom, hogy hallunk a Silic T-shirt névre keresztelt csodapólóról. A készítők nem sokkal ezelőtt még csak a koncepciót mutatták be: egész pontosan egy videót, melyben bemutatták, hogy készítettek egy olyan ruhadarabot, ami ellenáll mindenféle szennyeződésnek.

Akkor sorozatgyártásról még nem volt szó, mi pedig csendben reménykedtünk, hogy lesz majd egy ember, akinek volt már tapasztalata makacs, kimoshatatlan vörösbor, vagy épp pörköltszaft foltokkal és épp ezért fantáziát fog látni a pólóban.

Szerencsére éppen ez történt. Az ötletet hamar felkarolta egy befektető, így már idén megkezdődhetett a nanotechnológiával készülő pólók sorozatgyártása is. Olyannyira, hogy az első darabok már hozzáférhetőek az interneten itt.

Mit kell tudni a ruhadarabról?

Bármilyen hihetetlen, a póló szuperpuha és egyáltalán nem olyan érzés viselni, mintha egy páncélingbe bújnánk bele. A víztaszító hatást speciális technológiájának, a nanotechnológiának köszönheti, ami nem csak megóvja a foltoktól, de tisztán is tartja. Épp ezért csak ritkán kell mosni. Az egyetlen szépséghibája, hogy a készítők szerint mindössze 80 mosást bír.

Ettől még kipróbálnánk. És önök? Írják meg a véleményüket kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik