Élet-Stílus

Az utolsó pillanatig táncol a várandós balerina

A táncosnő szerint a rendszeres mozgás segít elviselni a terhességgel járó hát- és derékfájást.

Nem Mary Helen Bowers az első olyan nő, aki amiatt kerül az érdeklődés középpontjába, amit a várandóssága alatt tesz. A New York City Balett egykori balerinája, aki nem mellesleg olyan hírességeket oktatott már, mint Miranda Kerr, vagy a Fekete Hattyú című filmért Oscar-díjat bezsebelő Natalie Portman, ugyanis még mindig táncol. Dacára annak, hogy az utolsó trimeszterben jár.


Képek forrása: Instagram

A 33 éves Bowers elárulta, még most is napi szinten edz és használja a balettmozdulatokat, legfőképp azért, mert a mozgás segít neki elviselni a terhességgel járó fájdalmakat. „Rengeteg olyan mozdulatot találtam, amit nagy pocakkal is kényelmesen végezhetek, ráadásul segítenek enyhíteni a hátfájást” – magyarázza, majd hozzáteszi, az orvosa rendszeresen ellenőrzi a babát, de eddig semmi nem utal arra, hogy a mozgás bármiben zavarná.

„Néha úgy érzem, hogy amikor táncolok, akkor a gyermekem is velem táncol” – mondja a leendő édesanya, aki úgy tervezi, a szülés előtti hétig mindenképpen edzeni fog, és reméli, hozzáállásával a többi várandós nőt is inspirálja majd.

A balerina egyébként rengeteg visszajelzést kap: a többség támogatja az aktív életmódját, ám ennek ellenére vannak olyanok, akik szerint Bowers felelőtlen, mert a gyakorlatokkal veszélyezteti gyermekét. Éppúgy, mint az a 35 éves Los Angeles-i anyuka, akit azután szedett ízekre az internet népe, hogy egy vele készült interjúban elárulta, a várandóssága ideje alatt sem hagyott fel az intenzív crossfit edzésekkel.

Önnek mi a véleménye? Felelőtlen, vagy épp ellenkezőleg a balerina? Írja meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik