Élet-Stílus

Kétszáz kilós pasival szexelt, fejjel törte be a falat

A túlsúlyos és tapasztalatlan Greg annyira vehemensen állt neki élete első akciójának, hogy 50 kilós párja a fejével szakította át a gipszkarton falat.

Gregg Casarona, kétszáz kilót nyomott és 21 éves volt és már egy hónapja randizott Jen Gerakarissal, amikor úgy döntöttek, hogy a következő szintre emelik a kapcsolatukat. A 22 éves lány megtette a kezdő lépést azzal, hogy levetkőzött bugyira és melltartóra, majd az ágyban várta, hogy pasija megértse a célzást. “Tudtam, hogy Gregg szűz még, de nem érdekelt” – mondta.

Amikor kezdtek belemelegedni, Casarona nekilökte a 49 kilós Gerakarist a falnak teljes testsúlyával, a lány feje pedig átszakította a gipszkarton falat a lendülettől. Az első reakcióm az volt, hogy megöltem – mesélte Casarona. Ez volt az első szexem. És Jen meghalt – tette hozzá. Pár másodperc múlva aztán Gerakaris lassan kihúzta a fejét a falból, és hitetlenkedve nézett Casaronára. Miért álltál le? –kérdezte.

Gregg úgy nézett ki, mintha túllenne épp egy szívrohamon. Szóval, csak azt akartam, hogy feloldódjon kicsit a hangulat – mesélte a lány. De a srácot a történés nagyon megrázta, és ragaszkodott hozzá, hogy a barátnője bemenjen a kórházba, amikor szédülést és hányingert érzett. Agyrázkódást diagnosztizáltak nála. Bár Gerakaris és Casarona szégyenlősek voltak a nővérek és orvosok előtt, hogy pontosan mi is okozta a sérülést, a pár a következő héten megosztja a sztoriját a tévében, a Szex a sürgősségire juttatott engem című műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik