Élet-Stílus

Ezért ajándékozz ajándékutalványt!

Habár a karácsonyi nagybevásárlások utolsó rohama még nem kezdődött el, már most sejteni lehet, hogy az akciós utalványok, szállodakuponok egyre nagyobb teret kapnak az ajándéklistákon.

Sokan még mindig bizalmatlanok az ajándékozás ilyen formájával kapcsolatban, éppen ezért szeretnénk eloszlatni a homályos sejtéseket, bizonytalan találgatásokat. Ajándékutalványt adni érdemes! Hogy miért? Összegyűjtöttük!

1.  Nem lőhetsz vele bakot!

Az ajándékutalványok egyik legnagyobb előnye, hogy szinte biztosan örülni fog neki a szerettünk, mindemellett pedig korántsem kell tökéletesen ismerni a megajándékozott ízlését. A vaktában lövöldözés helyett elég körülbelül eltalálni azt, hogy mi a szíve vágya.

2. Ami késik, nem múlik!

Míg a karácsonyi ajándékok többségének csak az adott pillanatban, szenteste örülünk, lehet, hogy akkor is csak látszólag, az ajándékutalványoknak akár később is. Az ilyen jellegű ajándékok ugyanis egy hosszabb intervallumban, általában még hónapokig érvényesek, így tetszőleges időpontban beválthatók. A wellness-utalványok, szállodakuponok esetében ez különösen nagy előnyt jelent, hiszen ezekkel akár egy hosszabb augusztusi nyaralás alapjait is lefektethetjük még decemberbe.

3. Mennyi az annyi?

Az ünnepi ajánlatok között keresgélve számos helyen a valós értéknél akár 30-70%-al olcsóbban is hozzájuthatunk az ajándékutalványokhoz, így akár egy négy csillagos hotelben lévő szálláshelyhez, apartman áron is hozzájuthatunk. A kedvezményes árhoz ünnepi csomagban egyedi kedvezmények is társulnak: félpanzió, masszázs, teljes körűen használható wellness-részleg, szórakoztató programok.

4. A saját kényelmünk is fontos!

Az ajándékutalványok vásárlásakor a saját kényelmünk sem hátrány, hiszen a fotelből hátradőlve, interneten keresztül is megvásárolhatod, és nem kell a karácsonyi tömegben tolonganod. Az utazási utalványok esetében gyakorlatilag az ország bármelyik részébe, szállodájába találsz ajándéknak valót, melyekhez több esetben igen nagy kedvezménnyel juthatsz hozzá. A legtöbb esetben nem csak bankkártyával, készpénzes utánvétellel, de SZÉP kártyával is fizethetsz.

Ha megtetszett az ajándékutalványok rendszere, ENNEK az oldalnak bizalmat szavazhatsz és számos karácsonyi ajándékutalvány közül válogathatsz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik