Élet-Stílus

Kislányával fotózta újra esküvői képeit a gyászoló apa

A hároméves Olivia segített apjának újraélni élete legszebb napját.

Ben Nunery Cincinnatiban élt feleségével, Alivel. Esküvőjük előtt egy nappal vásárolták meg családi fészküket, és nagy gonddal nekiláttak, hogy berendezzék a helyet, ahol le akarják élni életüket.

Aztán jött a hír, hogy a 31 éves nő gyógyíthatatlan beteg: tüdőrák támadta meg a szervezetét. Egy évvel azután, hogy gyermekük, Olivia megszületett, Ali meghalt.

Ben blogot ír, ahol megpróbálja kifejezni, mit érez párja elvesztése óta: érzelmi hullámvasútként jellemzi az elmúlt két évét. Idővel rájött, hogy képtelen ott maradni a közös házban; ezért úgy döntött, hogy Oliviával továbbállnak.

De még mielőtt kiköltöztek volna, Bennek furcsa ötlete támadt: megkérte sógornőjét, a profi fotós Melanie-t, hogy készítse el újra esküvői képeit – úgy, hogy Ali helyett kislányuk, Olivia „játssza el” a menyasszonyt.

És a 3 éves kis hölgy nagyszerűen megoldotta a feladatot, Ben pedig – aki végig érzékelte volt feleségének „jelenlétét” a fotósorozat készítésekor – elmondhatja magáról, hogy pár percre ismét a világ egyik legboldogabb embere lehetett.


Forrás: loft3pd.com. A többi kép itt található.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik