Élet-Stílus

Az év tesztje: pornó vagy divat?

Vagy mindkettő? A két iparág közötti vékony mezsgyére világít rá egy olasz magazin játéka. Mi rég izgultunk ennyire. Már a leadben szólunk: nagyon-nagyon NSFW (not safe for work, azaz munka közben ellejnavalt) tartalom!

Sex sells – mindenki tudja, igaz? Főleg, ha a divatfotókról van szó, amely finom ívekkel, domborulatokkal igyekszik meggyőzni a nézőt, hogy ezek a ruhák – már amennyi van a modellen – bizony kellenek neki, hogy teljes legyen az élete. (És ezzel is eltorzítani a testképét és megroggyantani az önbecsülését, de ez most mindegy.)


Kattintson a képre és lásson hozzá!

Az NSS magazin a divat- és a pornóipar közti vékony mezsgyére világít rá rendkívül izgalmas játékával: fotókból kivágott részletek alapján kell megtippelnünk, hogy melyikkel van dolgunk, azaz, hogy a szemünk elé kerülő száj, váll, kéz mesterien komponált, rujákra kihegyezett képben, vagy fedetlen első- és másodlagos nemi jellegekben, esetleg kiadós koituszban folytatódik-e. A játék egyébként rendkívül szigorú: egy hiba és vége, kezdhetjük előről. Aki helyesen tippeli végig mind a negyven feladványt, tényleg büszke lehet tehát magára. Mondanunk sem kell: vigyázzunk, ha bárki láthatja a moniturunkat, ha azonban elég lazák a kollégák és a főnök, akkor tökéletes kikapcsolódás az utolsó munkanapokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik