Élet-Stílus

Karácsonyi hódítók – Akik tudják mitől döglik a légy!

A kereszténység egyik legnagyobb ünnepén nem csak a családi vacsoráké a főszerep. Valentin-napokat meghazudtoló mennyiségben köttetnek ilyenkor eljegyzések is…

 

Azok a férfiak, akik valóban tudják, mitől döglik a légy, igyekeznek azt is kihasználni, hogy ilyenkor a női szívek sokkal befogadóbbá és nyitottabbá válnak, ezért sok esetben a karácsonyfa alá nem a megszokott és sablonos ajándékok kerülnek, hanem egy karikagyűrű. A nagy hódítók ugyanis szeretik a „két legyet egy csapásra” dolgokat, így kihasználják, hogy együtt a család, a lányos házba meghittség és béke költözött, ergo ez a legjobb alkalom a lánykérésre is. Ha megtörtént a nagy esemény, a hölgy pedig nem csak a derekát adta be, de a kezét is odanyújtotta, irány egy wellness-paradicsom, ahol mindezt meg lehet ünnepelni. Hogy pontosan hol? Például ITT!


Ha odanyújtotta a kezét, akkor irány elvonulni…
Kép forrása:Fotolia

Nincs mit tagadni: gyűrű ide, vagy oda, a nők többsége elalél a csodaszép, ünnepi fényben pompázó hotelek látványától, a festői környezetről pedig nem is beszélve. Egyrészről ki ne szeretné valami igazán különleges helyen megünnepelni a karácsonyt, másrészről meg örülni kell annak, hogy az ember lánya néhány napot kedvére romantikázhat: távol munkától, családtól, bevásárló listáktól és sárga csekkektől. Ha pedig a te párod erre még nem jött rá, vedd kezedbe te az irányítást! Válassz egy romantikus helyszínt, vásárolj kedvezményesen szállodautalványt, majd hagyd, hogy a keze ügyébe akadjon. Ha még mindig nem veszi a lapot, némi sóhajtozással és burkolt célozgatással rásegíthetsz a folyamatra, nincs az a nehéz felfogású férfi, aki ezek után még értetlenül fog rád nézni!

Ha úgy döntöttél, hogy Te döntesz, akkor ITT nézz körül! Számos ünnepi ajánlat közül válogathatsz, ráadásul mindezt 50-70 % kedvezménnyel!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik