Élet-Stílus

Kézzel fordítja meg a húst az indiai szakács

A 65 éves férfi azt mondja, 25 éve a puszta kezével forgatja a forró olajban sülő halat és csirkét is.

Amikor egy segítő kezet kértek tőle a családi vállalkozásba, a Delhiben élő 65 éves Prem Singh minden bizonnyal szó szerint vette ezt, mert azóta mindenféle segédeszköz nélkül nyúlkál a forró olajba.


Elképesztő, amit a kezével művel
Képek forrása: The Daily Mail

Egész pontosan 25 éve már annak, hogy Prem szakácskodni kezdett, és azt mondja, ezidő alatt még soha, semmilyen sérülést nem szenvedett amiatt, mert csupasz kézzel nyúlkál a 200 fokra hevített olajba, hogy megforgass a csirkehúst, a halat, vagy épp a zöldségeket. Hozzátette azt is, hogy ez elmúlt két és fél évtized alatt már több száz kiló étel van az ujjaiban. Szó szerint.

Hogy hogy kezdődött?

A veterán szakács azt mondja, már kamaszkorában észrevette, hogy más mint a többiek, mert nem volt soha, semmilyen égési sérülése. Később úgy döntött, élesben is kipróbálja a dolgot, ezért egy alkalommal csuklóig a forró olajba mártotta a kézfejét és láss csodát! Nem történt semmi. Innentől kezdve soha nem használt többet semmilyen segédeszközt.

Prem nem mindennapi attrakciója természetesen mágnesként vonzza az embereket, akik egymásután kérik a szakácsot, hogy nyúljon az olajba, hadd lássák, hogy csinálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik