Élet-Stílus

Élő reklámtáblát csinált lányaiból a plasztikai sebész

A lelkes sebész rendszeresen operálja lányait. A legidősebbet 10 éves korában fektette először kés alá.

Charm és Brittani alig pár hónapos volt, amikor örökbefogadta őket az amerikai plasztikai sebész, Michael Niccole és felesége, Penny. Az anya még akkor megfogadta, hogy semmilyen körülmények között nem engedi majd, hogy a gyerekek visszaéljenek a férje hivatásával. Csakhogy hamar kudarcot vallott, már akkor, amikor Charm 10 éves lett.

A lány ekkor feküdt először kés alá: apja a köldökét szabta át úgy, hogy az ne kifelé türemkedjen. Innentől kezdve azonban nem volt megállás: hamarosan a most 25 éves Brittani is jelentkezett Michaelnél, hogy átszabassa vele régóta utált orrát. Azóta a lányok gyakorlatilag heti rendszerességgel járnak kezelésekre: az apa megcsinálta a melleiket, rendszeresen botoxolja az arcukat, úgy is mondhatnánk élő reklámtáblát csinált saját gyermekeiből.

Amikor a Barcroft Media arról kérdezte az anyát, mégis miért hagyta, hogy az megtörténjen, az anya azt válaszolta, kezdetben rettegett, hogy a lányai plasztikafüggővé válnak. Később azonban rájött, hogy a műtétek nem ártanak nekik. „Sokáig küzdöttem a műtétek ellen, de aztán láttam, hogy Brittani szenved attól, hogy csúnya az orra, így hát belementem. Egy olyan műtétjük sem volt, amire ne lett volna szükségük.”

Nem meglepő módon a finoman szólva sem hétköznapi apa-lányai viszonyban maguk a lányok sem találnak kivetnivalót. Amikor arról kérdezik őket, nem találják-e furcsának, hogy az apjuk csinálta meg a mellüket, Charm azt válaszolja: „Babakorunktól lát minket ruha nélkül, mi lenne abban furcsa, hogy így van ez most is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik